HOME FOLLOW+ TUTOBIES NOVEL PUISI SOALAN? TEMPAHAN

Sunday, January 18, 2015

Segment: Blog Review by Aisyah


Yay, lamanya tak join giveaway atau segmen. Tangan ini makin lama makin malas xD Jadi yang mana masih ada GA nya please bagitahu k Aisyah invite saya join segmen dia :3 Maaf sebab lambat join. Harap tak terlewat. Jom join ramai-ramai :D Aisyah ini rajin nak review blog orang. Mana tahu kot-kot orang ramai berkenan nak usha blog kauorang :D Belum cuba belum tahu ;) Selamat mencuba.. Psssst... Kalau nak review blog saya yang ini ya -----------> My first blog di sini.

Wednesday, December 10, 2014

Giveaway Time By Irsalina Lovely


Tamat 15. 12. :D 

Jom join! kita meriahkan lagi!!

Saya mula start berblogging masa saya form one tapi itulah, hanya untuk dairi seharian saja. Sebab memang tak suka tulis dairi dekat buku. Asal tulis dekat buku aje, hilang.  And i don't know why. So, saya start aktif buat blog tahun lepas, 2013 iaitu 25 disember macam itulah. Tujuan saya mula-mula nak buat cerita. Memang tidak tahu pun tentang kaitan giveaway,contest,segemn semua ini. Memang terserlah noob nya di situ :P So, tok sah ketawakan saya sebab saya takut-takut juga nak join banyak GA.

Sejak dah tahu GA tu best, hah mulalah tangan menggatal nak mencari GA-GA yang best :3 Aigoo, that's me. Tujuan ketiga, saya tulis puisi. Yeah, itu memang hobi saya walaupun puisi saya yang entah apa-apa. Jadi saya share jugalah. Nak tahu juga pendapat orang lain. Yang keempat, share pengalaman yang sudah saya lalui. So, saya akan buat post random dan mulalah sesi merepek-repek dalam post itu :3

Tamat.

Tuesday, December 9, 2014

GIVEAWAY MEGA REVIEW BY EDA


Tamat 30.12.2014.

senarai hadiah bernilai rm300!!
* kek gulung choc x 1
* scarf secret half moon shawl x 1
* produk tuppaware x 1
* krim polla siang & malam x 4
* baju ladies officer x 1
* baju ladies kuning x 1
*  produk kecantikan x 12
* jam silikon x 4 
*free keahlian tupperware x 1
*ahli group whatsapp kelab sponsor fadhileda x 88
* bloglist jan-dis 2015(shokugan no shana) x 20

Kauorang suka bergaya? Gilakan dengan tudung? Minat gila dengan shawl? Hah, memang tak salah kauorang skodeng post ini. Memang khas untuk kauorang yang suka sangat berhijab. Dengan design yang sangat menarik serta harga berpatutan. Apa? Nak tengok macam mana shawl tu? Duh, trust me lah. Sangat cantik wei. Saya sendiri tengok pun dah Q_Q *I want thisss....


SS609 / SS610 
harga rm 59.00 incluge postages

SS611 / SS612
harga rm 59.00 incluge postages

SS615 / SS616  
harga rm59.00 incluge postages

SS613 / SS614 
harga rm 59.00 incluge postages

SS601 / SS602
harga rm 59.00 incluge postages

SS603 / SS604 
harga rm59.00 incluge postages

 SS617 / SS618
harga rm 59.00 incluge postages

 SS619 / SS620
harga rm 59.00 incluge postages

SS510 / RM59.OO incluge postages

SS502 / RM59.OO incluge postages

SS508/ RM59.OO incluge postages

SS503 / RM59.OO incluge postages

SS506 / RM59.OO incluge postages

SS520 / RM59.OO incluge postages

SS514 / RM59.OO incluge postages

SS515 / RM59.OO incluge postages

SS511 / RM59.OO incluge postages

SS504 / RM59.OO incluge postages

SS512 / RM59.OO incluge postages

SS507 / RM59.OO incluge postages

SS516 / RM59.OO incluge postages

SS519 / RM59.OO incluge postages

SS518 / RM59.OO incluge postages

SS517 / RM59.OO incluge postages

SS513 / RM59.OO incluge postages

SS505 / RM59.OO incluge postages

SS509 / RM59.OO incluge postages

SS619 / SS620
harga rm 59.00 incluge postages

 SS607 / SS608
harga rm 59.00 incluge postages

 SS605 / SS606
harga rm 59.00 incluge postages

1 pcs /rm59.00 incluge postages
2 pcs/rm100 postages rm10
jimat 8 ringgit..

untuk dapatkan detail lebih lanjut sila whatsapp eda terus..eda akan cuba memberi respon secepat mungkin ..

rasa-rasa berminat tak? ada bermacam lagi jenis tudung shawl..
kalau rasa dah berkenan di hati, cepat-cepat whatsapp eda ok..haha

ni nombor eda yer
017 2251962

Amacam? I told you the right things right? Cantikkan? Tergoda tak? You want it? Nombor pun sudah ada,tinggal awak saja yang buat keputusan.

For your information:
Nowadays, shawl bukan lagi tudung yang asing. Sekarang dah jadi trend, beb. Biasanya pakai shawl ambil masa yang lama,bukan? Mungkin setengah jam. Sebab apa? Supaya nampak lebih kemas dan tak bergerak ke depan sangat atau ke belakang sangat. I know how you feel bila awak pakai selendang then selendang tu tak reti duduk diam. Kadang nak buat pelbagai style pun sampai tercekik leher sendiri ._. Ah, just kidding :D Sebab tak mau awak baca post ni serius sangat sampai berkerut dahi awak tu. Dengan Scarf Secret shawl ini, anda dapat siap dengan cepat. Tak memerlukan lilitan yang banyak tau :3 Simple ajo. Tengoklah dekat gambar tu.

Nama pun, scarf secret shawl. Ada perkataan secret lagi, mestilah ada rahsia tersembunyi. Such as, gosh you guys, tudung tu labuh. Tak singkat macam shawl-shawl lain. Memang sesuai sangatlah untuk orang yang suka bergaya and orang yang baru nak cuba-cuba pakai shawl :D Sesuai dengan baju kurung,dress and etc. untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh tanya tuan punya badan ;) Whatsapp sekarang ya! :P

Holiday Giveaway By Khairunnisa Hassan

Jom join okay? :) Klik banner aje

GA MYSTIC CITY BY BAJUWARNACOKLAT


This is dia punya first Giveaway. So, alang-alang you dah ternampak post ini secara sengaja atau tak, please join this giveaway okay? You shouldn't ignore it :) Thank you :P
Tamat : 30 januari 2015.

First Giveaway By Erza

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!

Segmen Follow Dan Blogwalking By Muhammad Shahril


Tamat : 13 disember :)

Syaratnya pun tak banyak. Senang aje. Tok sah tengok aje, join ah :D