HOME FOLLOW+ TUTOBIES NOVEL PUISI SOALAN? TEMPAHAN

Tuesday, December 9, 2014

GIVEAWAY MEGA REVIEW BY EDA


Tamat 30.12.2014.

senarai hadiah bernilai rm300!!
* kek gulung choc x 1
* scarf secret half moon shawl x 1
* produk tuppaware x 1
* krim polla siang & malam x 4
* baju ladies officer x 1
* baju ladies kuning x 1
*  produk kecantikan x 12
* jam silikon x 4 
*free keahlian tupperware x 1
*ahli group whatsapp kelab sponsor fadhileda x 88
* bloglist jan-dis 2015(shokugan no shana) x 20

Kauorang suka bergaya? Gilakan dengan tudung? Minat gila dengan shawl? Hah, memang tak salah kauorang skodeng post ini. Memang khas untuk kauorang yang suka sangat berhijab. Dengan design yang sangat menarik serta harga berpatutan. Apa? Nak tengok macam mana shawl tu? Duh, trust me lah. Sangat cantik wei. Saya sendiri tengok pun dah Q_Q *I want thisss....


SS609 / SS610 
harga rm 59.00 incluge postages

SS611 / SS612
harga rm 59.00 incluge postages

SS615 / SS616  
harga rm59.00 incluge postages

SS613 / SS614 
harga rm 59.00 incluge postages

SS601 / SS602
harga rm 59.00 incluge postages

SS603 / SS604 
harga rm59.00 incluge postages

 SS617 / SS618
harga rm 59.00 incluge postages

 SS619 / SS620
harga rm 59.00 incluge postages

SS510 / RM59.OO incluge postages

SS502 / RM59.OO incluge postages

SS508/ RM59.OO incluge postages

SS503 / RM59.OO incluge postages

SS506 / RM59.OO incluge postages

SS520 / RM59.OO incluge postages

SS514 / RM59.OO incluge postages

SS515 / RM59.OO incluge postages

SS511 / RM59.OO incluge postages

SS504 / RM59.OO incluge postages

SS512 / RM59.OO incluge postages

SS507 / RM59.OO incluge postages

SS516 / RM59.OO incluge postages

SS519 / RM59.OO incluge postages

SS518 / RM59.OO incluge postages

SS517 / RM59.OO incluge postages

SS513 / RM59.OO incluge postages

SS505 / RM59.OO incluge postages

SS509 / RM59.OO incluge postages

SS619 / SS620
harga rm 59.00 incluge postages

 SS607 / SS608
harga rm 59.00 incluge postages

 SS605 / SS606
harga rm 59.00 incluge postages

1 pcs /rm59.00 incluge postages
2 pcs/rm100 postages rm10
jimat 8 ringgit..

untuk dapatkan detail lebih lanjut sila whatsapp eda terus..eda akan cuba memberi respon secepat mungkin ..

rasa-rasa berminat tak? ada bermacam lagi jenis tudung shawl..
kalau rasa dah berkenan di hati, cepat-cepat whatsapp eda ok..haha

ni nombor eda yer
017 2251962

Amacam? I told you the right things right? Cantikkan? Tergoda tak? You want it? Nombor pun sudah ada,tinggal awak saja yang buat keputusan.

For your information:
Nowadays, shawl bukan lagi tudung yang asing. Sekarang dah jadi trend, beb. Biasanya pakai shawl ambil masa yang lama,bukan? Mungkin setengah jam. Sebab apa? Supaya nampak lebih kemas dan tak bergerak ke depan sangat atau ke belakang sangat. I know how you feel bila awak pakai selendang then selendang tu tak reti duduk diam. Kadang nak buat pelbagai style pun sampai tercekik leher sendiri ._. Ah, just kidding :D Sebab tak mau awak baca post ni serius sangat sampai berkerut dahi awak tu. Dengan Scarf Secret shawl ini, anda dapat siap dengan cepat. Tak memerlukan lilitan yang banyak tau :3 Simple ajo. Tengoklah dekat gambar tu.

Nama pun, scarf secret shawl. Ada perkataan secret lagi, mestilah ada rahsia tersembunyi. Such as, gosh you guys, tudung tu labuh. Tak singkat macam shawl-shawl lain. Memang sesuai sangatlah untuk orang yang suka bergaya and orang yang baru nak cuba-cuba pakai shawl :D Sesuai dengan baju kurung,dress and etc. untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh tanya tuan punya badan ;) Whatsapp sekarang ya! :P

No comments:

Post a Comment