HOME FOLLOW+ TUTOBIES NOVEL PUISI SOALAN? TEMPAHAN

Wednesday, December 10, 2014

Giveaway Time By Irsalina Lovely


Tamat 15. 12. :D 

Jom join! kita meriahkan lagi!!

Saya mula start berblogging masa saya form one tapi itulah, hanya untuk dairi seharian saja. Sebab memang tak suka tulis dairi dekat buku. Asal tulis dekat buku aje, hilang.  And i don't know why. So, saya start aktif buat blog tahun lepas, 2013 iaitu 25 disember macam itulah. Tujuan saya mula-mula nak buat cerita. Memang tidak tahu pun tentang kaitan giveaway,contest,segemn semua ini. Memang terserlah noob nya di situ :P So, tok sah ketawakan saya sebab saya takut-takut juga nak join banyak GA.

Sejak dah tahu GA tu best, hah mulalah tangan menggatal nak mencari GA-GA yang best :3 Aigoo, that's me. Tujuan ketiga, saya tulis puisi. Yeah, itu memang hobi saya walaupun puisi saya yang entah apa-apa. Jadi saya share jugalah. Nak tahu juga pendapat orang lain. Yang keempat, share pengalaman yang sudah saya lalui. So, saya akan buat post random dan mulalah sesi merepek-repek dalam post itu :3

Tamat.

2 comments: